póló pároknak Bastard
Fashion

Szerelem és harmónia a párkapcsolatban

Azt szokták mondani, hogy a szerelem múlandó. Igazából idővel átalakul szeretetté, így nem lesz állandóan rózsaszín felhőben a kapcsolat egyik szereplője sem. Ismerkedéskor természetes, hogy nagy a fellángolás, mindkét egyén örül a másiknak, és bízik abban, hogy vele már működőképes lehet hosszabb távon is a kapcsolat. Míg fiatalon izgalmas lehet több mindenkivel találkozni és ismerkedni, válogatni a felhozatal között, addig huszon-, harmincévesen megváltoznak a prioritások. Legtöbben komoly kapcsolatra vágynak, egy olyan személyre, akivel családot tudnak alapítani, gyermeket tudnak vállalni. Egyszóval, akivel tervezni tudják a jövőt.

Szerelem és harmónia

A kapcsolat kezdeti szakaszában könnyű harmóniában lenni a másik személlyel, hiszen amikor az ember szerelmes, akkor csak a jó dolgokat látja. Azt látja, hogy a másik személy mennyire csodálatos, milyen jó tulajdonságai vannak, a negatívakra csak később derül fény. És akkor szoktak a problémák jelentkezni, amikor ez megtörténik. Sokan nem számítanak arra, hogy barátjuknak, barátnőjüknek nagyon rossz szokásaik is lehetnek, amelyeket tolerálniuk kell, amelyek fölött szemet kell hunyniuk. Azt is szokták mondani, ha igazán szeretjük a másikat, akkor elnézzük neki a negatív oldalát is. Általában sok időbe, energiába és munkába telik, de ezt is meg lehet tanulni, ha nagyon nem megy az elején.

Hullámvölgyek hátán

Egy kapcsolatban rengeteg minden történhet, a párok sok mindenen keresztülmehetnek az évek során. Ilyenkor szoktak jelentkezni a hullámvölgyek, de az igazán tartós kapcsolatok sok mindent kibírnak. A szép időszakoknak örülni kell, a nehezekből pedig tanulni. Nagyon jó azt látni, hogy sokan a nehézségek ellenére is kitartanak egymás mellett. Még jobb, amikor cuki pólókban jelennek meg együtt az utcán vagy valamelyik társaságban. Például ilyenekben: https://www.bastard.hu/polok-paroknak/ Ha ezt idősebb párok is bevállalják, akkor teljes a siker. De vigyázni kell, mert a cukiságfaktor is kiakadhat.