brifkó pincéreknek
Gasztroipar

Dizájnos brifkó pincéreknek

Egy pincérnek rengeteg eszközre lesz szüksége a munkája során. Strapabíró és jól kinéző munkaruhára, praktikus bornyitóra. Ilyen eszköz még a pincér brifkó, ami a kiszolgálás végén jelenik meg, de fontos utolsó benyomást fog tenni a vendégeinken az étkezést követően.

Pincér brifkó

Egy pincér tárcájánál három szempontot szoktak figyelembe venni az éttermek, kávézók a beszerzés során. Az első szempont a praktikusság. Mivel sok készpénz forog meg a kezeik között ezért a nap végére nem árt, ha még mindig van hely a pénztárcában és nem lóg ki belőle semmi. Egy megfelelő méretű eszközbe pedig egyéb dolgok is pakolhatóak, mint a jegyzetfüzet, különféle nyitók vagy éppen a névjegykártyák.

A másik fontos szempont a stílus: dizájnos brifkó pincéreknek mindig remek hasznot hajt. Nincs annál kiábrándítóbb látvány amikor egy ronda, vagy éppen kopott, szakadt tárcával kezeli a pénzünket valaki, akkor amikor már teljesen elégedetten távoznánk hazafelé.

A harmadik lényeges elem a vásárláskor a strapabíróság. Mivel napi szinten rengetegszer kell ki be nyitogatni, előenni ezért érdemes prémium minőségű anyagot választani, hogy ne kelljen félévente cserélgetni a brifkókat. Erre a legjobbak a valódi bőrből, vagy speciális bőrpótló anyagokból készült pénztárcák.

Mire érdemes még ezen kívül figyelnünk?

A legfontosabb kritériumok után persze még rengeteg féle tényező alapján tudjuk szűkíteni, pontosítani a választásunkat. Sok függhet attól, hogy milyen dizájnú éttermet vezetünk. Egy klasszikus étteremben egy elegánsabb pincér pénztárcára lesz szükség. Egy street food-os helyen lehet lazább és vagányabb stílusú, akár valamilyen mintázattal vagy eredeti szabással.

A rengeteg járkáláskor az is számít, hogy a tárca anyaga könnyű legyen. Egy masszív termék sokat tud fárasztani egy pincér munkáján, mivel egész nap fel alá járkál. Arra is érdemes figyelni, hogy a belső elosztás is minél egyszerűbb és praktikusabb rendszerezést tegyen lehetővé.